Den godaste matträtten som finns!
1 st potatis
1 st morötter
1 st blomkål
1 g olivolja
1 cl salt
1 cl peppar
1 cl örtsmör
1 dl Grönt golden delisous äpple
5 dl crème fraîche
2 msk Grov korning senap
3 tsk honung
2 st halloumiost 2 stycken
2 msk soja
1 g ingefära
1 dl kotletter
1 Sätt ungen på 210 grader.
2 Skala och hacka alla rotfrukter.
3 lägg på en plåt och ringla över olivolja och salta och peppra.
4 Skjusa in i ungen i ca 15 min.
5 Börja med marinaden för köttet.
6 Riv en ingefära och blanda med soyan.
7 Strimla kötter till 1 cm tjocka bitar.
8 Häll marinaden över köttet och låt stå.
9 Börja med derssningen.
10 Riva äpplet och blanda senap, salt, creme frachen, houng
11 Ta ut rotfrukterna och skiva ner örtsmöret.
12 Lägg plåten i ungen för en yttligre 15 min